Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 SINAU SAKA ALKITAB | PANGENTASAN 25-26

Barang Paling Penting ing Tabernakel

Barang Paling Penting ing Tabernakel

25:9, 21, 22

Pethi perjanjian kuwi barang sing paling penting ing tabernakel lan ing perkémahané wong Israèl. Méga sing ana ing antarané kerub loro ing ndhuwuré pethi perjanjian kuwi lambang nèk Gusti Allah ana ing kono. Setaun pisan pas Dina Pangapurané Dosa, Imam Agung mlebu ing Papan Mahasuci, terus nyipratké getihé sapi lan kambing ing ngarepé tutup pethi kuwi bèn dosané wong Israèl diampuni. (Km 16:14, 15) Kuwi nggambarké wektu Yésus, Imam Agung sing luwih unggul, nemoni Yéhuwah ing swarga bèn Yéhuwah nampa korban tebusané.​—Ibr 9:24-26.

Cocogna ayat-ayat iki karo manfaaté tebusan kanggo awaké dhéwé:

MANFAATÉ

  • urip saklawasé

  • diampuni dosané

  • nduwé hati nurani sing apik

Piyé bèn awaké dhéwé isa ngrasakké manfaaté tebusan?