Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 SINAU SAKA ALKITAB | YOHANES 7-8

Yésus Mulyakké Bapaké

Yésus Mulyakké Bapaké

7:15-18, 28, 29; 8:29

Liwat tumindak lan omongané, Yésus mulyakké bapakké. Yésus pengin wong-wong ngerti nèk wulangané asalé saka Gusti Allah. Dadi, kabèh sing diwulangké Yésus dasaré saka Kitab Suci lan Yésus kerep ngutip Kitab Suci. Yésus ora gelem dipuji, ning kandha nèk sing pantes dipuji kuwi Yéhuwah. Sing paling utama kanggoné Yésus yaiku nindakké tugas saka Yéhuwah.​—Yoh 17:4.

Piyé carané niru Yésus wektu . . .

  • mandhu PAR utawa pas mulang ing jemaat?

  • dipuji karo wong liya?

  • nggawé keputusan bab carané nggunakké wektu?