Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 URIPE WONG KRISTEN

Apa Sebabé Kudu Ngajèni Ibadah sing Sejati?

Apa Sebabé Kudu Ngajèni Ibadah sing Sejati?

Bait sing didelok Yéheskièl kuwi isa nguwatké wong-wong Yahudi sing ana ing pembuwangan merga ngekèki pangarep-arep nèk ibadah sing sejati bakal dipulihké. Ing dina-dina pungkasan, ibadah sing sejati ”bakal ngadeg jejeg ing sadhuwuré gunung-gunung”. Wong-wong saka ”sakèhing bangsa” padha ”gumrudug mrana”. (Yé 2:2) Apa panjenengan terus mikirké lan ngajèni hak istiméwa isa kenal karo Yéhuwah lan dadi abdiné?

BERKAH-BERKAH SAKA IBADAH SING SEJATI:

  • Panganan rohani sing ora ana entèké nyedhiyakké jawaban kanggo pitakonan-pitakonan penting bab urip, pathokan-pathokan sing isa ditrapké, lan pangarep-arep sing isa dipercaya.​—Yé 48:17, 18; 65:13; Rm 15:4

  • Paseduluran sakdonya sing padha nresnani siji lan sijiné.​—Ms 133:1; Yo 13:35

  • Hak istiméwa dadi kanca kerjané Gusti Allah, kuwi gawéan sing nyenengké.​—PR 20:35; 1Kr 3:9

  • ’Tentrem-rahayu saka Gusti Allah’ sing isa nguwatké wektu ngadhepi kasusahan.​—Fp 4:6, 7

  • Hati nurani sing resik.​—2Tm 1:3

  • ’Pasrawungan kang celak’ karo Yéhuwah.​—Ms 25:14

Piyé carané nduduhké nèk aku ngajèni ibadah sing sejati?