Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 SINAU SAKA ALKITAB | DHANIÈL 4-6

Apa Panjenengan Terus Ngabdi marang Yéhuwah?

Apa Panjenengan Terus Ngabdi marang Yéhuwah?

Dhanièl ajeg ndonga lan nindakké kagiyatan rohani liyané. Dhanièl tetep nindakké kuwi senajan ana larangan saka raja utawa tantangan liyané

6:10

Kagiyatan rohani sing ajeg kuwi contoné: