Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 SINAU SAKA ALKITAB | PANGENTASAN 35-36

Yéhuwah Mbantu Bèn Awaké Dhéwé Luwih Trampil

Yéhuwah Mbantu Bèn Awaké Dhéwé Luwih Trampil

35:25, 26, 30-35; 36:1, 2

Bézalèl lan Oholiab diwènèhi roh suciné Yéhuwah bèn luwih trampil nggawé barang-barang ing tabernakel. Saiki Yéhuwah ya mènèhi roh suciné kanggo umaté. Piyé bèn Yéhuwah isa mbantu awaké dhéwé nganggo roh suciné?

  • Kudu ndonga njaluk roh suci bèn awaké dhéwé luwih trampil nggunakké bakat lan kemampuan kanggo nglayani Yéhuwah

  • Kudu rajin maca Alkitab

  • Kudu sepenuh hati nindakké tugas apa waé

Yéhuwah mbantu awaké dhéwé bèn luwih trampil wektu nindakké tugas apa waé?