Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 URIPÉ WONG KRISTEN

Apa Njenengan Nganggep Alkitab Kuwi Berharga?

Apa Njenengan Nganggep Alkitab Kuwi Berharga?

Yéhuwah kuwi sing ngarang Alkitab. Mula, isiné Alkitab kuwi pandhangan lan omongané Yéhuwah. (2Ptr 1:20, 21) Alkitab nduduhké nèk Kratoné Allah bakal nggawé manungsa urip luwih pénak ing masa depan. Kuwi bakal dadi bukti nèk mung Yéhuwah sing pantes mréntah manungsa. Alkitab ya nduduhké sipat-sipaté Yéhuwah sing nyenengké.​—Ms 86:15.

Alesané awaké dhéwé nganggep Alkitab berharga kuwi isa béda-béda. Ning, apa awaké dhéwé nduduhké nèk nganggep hadiah iki berharga nganggo cara maca kuwi saben dina lan ngetrapké wulangané? Muga-muga awaké dhéwé ”tresna sanget dhateng angger-angger Paduka” kaya sing nulis Jabur.​—Ms 119:97.

DELOKEN VIDÉO WONG-WONG SING NGANGGEP ALKITAB KUWI BERHARGA—CUPLIKAN (WILLIAM TYNDALE), TERUS JAWABEN PITAKONAN-PITAKONAN IKI:

  • Apa sebabé William Tyndale nerjemahké bagéan-bagéan Alkitab?

  • Apa sebabé upayané kanggo nerjemahké Alkitab kuwi luar biasa?

  • Piyé carané salinan Alkitabé Tyndale digawa tekan Inggris?

  • Piyé carané awaké dhéwé nduduhké nèk nganggep Alkitab berharga?