Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 SINAU SAKA ALKITAB | KAIMAMAN 6-7

Bersyukur karo Yéhuwah

Bersyukur karo Yéhuwah

7:11-15, 20

Awaké dhéwé kudu bersyukur karo Yéhuwah pas ndonga. Tingkah lakuné awaké dhéwé ya kudu cocog karo kuwi. Kuwi kaya wong Israèl sing mènèhi korban sing nduduhké nèk rukun karo Yéhuwah.​—Flp 4:6, 7; Kol 3:15.

  • Pas ndonga, awaké dhéwé isa bersyukur soal apa waé?​—1Tés 5:17, 18

  • Apa manfaaté bersyukur?

  • Apa maksudé ”mangan saka méjané roh-roh jahat”, lan apa buktiné nèk kuwi ora ngajèni Yéhuwah?​—1Kor 10:20, 21