Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

16-22 November

KAIMAMAN 4-5

16-22 November
  • Lagu 84 lan Donga

  • Pembuka (1 men.)

SINAU SAKA ALKITAB

  • Mènèhi sing Paling Apik kanggo Yéhuwah”: (10 men.)

    • Km 5:5, 6—Wong sing nggawé salah kudu mènèhi anak domba utawa kambing kanggo persembahan kesalahan (it-2-IN 503 ¶9)

    • Km 5:7—Nèk ora isa mènèhi anak domba utawa kambing, wong sing mlarat isa mènèhi manuk deruk loro utawa manuk dara loro (w09-IN 1/6 26 ¶3)

    • Km 5:11—Nèk ora isa mènèhi manuk deruk utawa manuk dara, wong sing mlarat isa mènèhi tepung sing paling apik sepersepuluh éfa (w09-IN 1/6 26 ¶4)

  • Wulangan Penting: (10 men.)

    • Km 5:1—Piyé carané ngetrapké ayat iki? (w16.02 30 ¶14)

    • Km 5:15, 16—Apa maksudé wong Israèl isa waé dianggep ora setya merga ora sengaja ngrèmèhké barang-barang sing dianggep suci karo Yéhuwah? (it-1-IN 1356 ¶2)

    • Saka jadwal maca Alkitab minggu iki, apa sing isa dipelajari soal Yéhuwah, gawéan nginjil, lan liyané?

  • Maca Alkitab: (4 men. utawa kurang) Km 4:27–5:4 (th pelajaran 5)

DITRAPKÉ WEKTU NGINJIL

URIPÉ WONG KRISTEN