Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 URIPÉ WONG KRISTEN

Tetep Waspada lan Semangat Ngabdi Wektu Kahanané Malih

Tetep Waspada lan Semangat Ngabdi Wektu Kahanané Malih

Ing dina-dina pungkasan, kahanan sing kita alami isa cepet malih. (1Kr 7:31) Owah-owahan sing kita alami durung mesthi kaya sing kita karepké lan kadhang kala ora apik, sarta kuwi isa ngganggu ibadah lan hubungan kita karo Yéhuwah. Mula, apa sing mbantu kita tetep waspada lan semangat ngabdi wektu ana owah-owahan? Deloken video Tetep Akrab karo Yéhuwah Senajan Pindhah banjur jawaben pitakonan-pitakonan iki:

  • Saran apa sing diwènèhké salah siji sedulur marang kepala keluarga ing video mau?

  • Piyé keluarga kuwi ngetrapké pathokan ing Matéus 7:25?

  • Piyé keluarga kuwi nggawé rencana dhisik sakdurungé pindhah lan apa paédahé kanggo keluarga kuwi?

  • Apa sing mbantu keluarga kuwi isa krasan ing jemaat lan dhaérah nginjil sing anyar?

Owah-owahan gedhé apa sing lagi waé tak alami:

Pathokan-pathokan apa sing isa ditrapké saka video mau?