Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 SINAU SAKA ALKITAB | JABUR 11-18

Sapa Sing Isa Dadi Tamu Nèng Kémahé Yéhuwah?

Sapa Sing Isa Dadi Tamu Nèng Kémahé Yéhuwah?

Dadi tamu ing kémahé Yéhuwah maksudé dadi kanca akrabé, sing percaya lan manut karo Yéhuwah. Jabur 15 nerangké syaraté bèn isa dadi kanca akrabé Yéhuwah.

TAMUNÉ YÉHUWAH KUDU . . .

  • terus setya

  • ngomong lan mbatin sing bener

  • ngajèni para abdiné Yéhuwah

  • netepi janji senajan angèl

  • lila mbantu sing mbutuhké tanpa ngarep-arep balesan

TAMUNÉ YÉHUWAH NGEDOHI . . .

  • gosip lan fitnah

  • tumindak ala marang liyané

  • manfaatké sedulur seiman

  • kekancan karo wong-wong sing ora ngabdi lan manut karo Yéhuwah

  • dhuwit sogokan