Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 SINAU SAKA ALKITAB

Carané Yéhuwah Nuntun Umaté

Carané Yéhuwah Nuntun Umaté

Yéhuwah sing mréntahké kapan umaté kudu mangkat lan kapan kudu kémah (Wi 9:17, 18; it-2-IN 492 ¶3)

Wong Israèl kudu langsung manut (Wi 9:21, 22; w11-IN 15/4 4-5)

Yéhuwah nyampèkké préntahé liwat wong-wong sing ora sampurna (Wi 10:5-8)

Nèk manut arahané pinituwa, berarti manut Yéhuwah.