Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 SINAU SAKA ALKITAB | YÉHESKIÈL 1-5

Yéheskièl Seneng Martakké Kabar saka Yéhuwah

Yéheskièl Seneng Martakké Kabar saka Yéhuwah

Yéheskièl éntuk wahyu lan diparingi Yéhuwah gulungan banjur dikon mangan. Apa maksudé kuwi?

2:9–3:2

  • Yéheskièl paham tenan kabar saka Gusti Allah. Perasaané Yéheskièl sing paling jero isa kegugah lan dadi péngin crita karo wong liya merga mikirké tenanan isiné gulungan kuwi

3:3

  • Rasané gulungan kuwi legi, merga Yéheskièl tetep nduwé sikap sing bener marang tugasé

Apa pengaruhé sinau lan mikirké tenanan isiné Alkitab kanggo aku?

 

Piyé aku isa tetep nduwé sikap sing bener bab gawéan nginjil?