Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

16-22 Agustus

PANGANDHARING TORÈT 27-28

16-22 Agustus
  • Lagu 89 lan Donga

  • Pembuka (1 men.)

SINAU SAKA ALKITAB

DITRAPKÉ WEKTU NGINJIL

URIPÉ WONG KRISTEN