Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 SINAU SAKA ALKITAB

Saka Hukum Musa Kétok Nèk Yéhuwah Perduli karo Wong Miskin

Saka Hukum Musa Kétok Nèk Yéhuwah Perduli karo Wong Miskin

Wong sing miskin lan sing ora éntuk warisan isa éntuk bantuan saka wong Israèl liyané (PT 14:28, 29; it-2-IN 782 ¶10)

Pas taun Sabat, wong Israèl sing nduwé utang ’dibébaské’ saka utangé (PT 15:1-3; it-2-IN 693)

Ing taun kepitu, wong Israèl sing dadi budhak dibébaské lan diwènèhi hadiah karo majikané (PT 15:12-14; it-1-IN 458 ¶6)

PIKIRNA, ’Piyé carané aku isa mbantu sedulur-sedulur sing mbutuhké bantuan?’