Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 URIPÉ WONG KRISTEN

Pilih Olahraga utawa Nglayani Yéhuwah?

Pilih Olahraga utawa Nglayani Yéhuwah?

Apa olahraga ana manfaaté? Ya. Ning, nglayani Yéhuwah kuwi luwih akèh manfaaté. (1Tim 4:8) Mula, wong Kristen kudu ngupaya bèn nduwé pandhangan sing bener soal olahraga.

DELOKEN VIDEO ANIMASI PAPAN TULIS PANDHANGAN SING BENER SOAL OLAHRAGA, TERUS JAWABEN PITAKONAN-PITAKONAN IKI:

  1. 1. Apa waé manfaaté olahraga?

  2. 2. Ana telu sing isa mbantu awaké dhéwé ngerti apa olahraga kuwi bahaya utawa ora kanggo awaké dhéwé. Apa waé kuwi?

  3. 3. Piyé pathokan ing Jabur 11:5 isa mbantu awaké dhéwé wektu milih jenis olahraga kanggo didelok utawa ditindakké?

  4. 4. Piyé pathokan ing Filipi 2:3 lan Wulang Bebasan 16:18 isa mbantu awaké dhéwé mikirké pengaruh saka olahraga sing awaké dhéwé pilih?

  5. 5. Piyé pathokan ing Filipi 1:10 isa mbantu awaké dhéwé bèn ora nggunakké akèh wektu kanggo olahraga utawa nonton acara olahraga?