Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

”Katresnané Kristus wis nyemangati aku kabèh.”​—2Kor 5:14

 URIPÉ WONG KRISTEN

Apa Njenengan Isa Dadi Perintis Èkstra Pas Sasi Maret utawa April?

Apa Njenengan Isa Dadi Perintis Èkstra Pas Sasi Maret utawa April?

Apa njenengan péngin luwih semangat nginjil pas sasi-sasi Pèngetan? (2Kor 5:14, 15) Pas sasi Maret lan April, sing dadi perintis èkstra isa milih arep nginjil 30 utawa 50 jam. Nèk njenengan isa dadi perintis èkstra, njenengan isa ngisi formulir terus dikèkké Panitia Dinas Sidang. Saben sasi sing dadi perintis èkstra sasi kuwi bakal diumumké ing jemaat. Dadi para sedulur liyané isa ndhukung para perintis kuwi. Hasilé pas sasi-sasi Pèngetan kuwi, kabèh isa tambah semangat lan trampil nginjilé.​—1Tés 5:11.