Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

21-27 Desember

KAIMAMAN 14-15

21-27 Desember

SINAU SAKA ALKITAB

  • Kudu Resik Bèn Ibadahé Ditampa Yéhuwah”: (10 men.)

    • Km 15:13-15—Wong lanang sing najis kudu adus sakdurungé mènèhi persembahan (it-1-IN 338)

    • Km 15:28-30—Wong wédok sing najis kudu ora najis manèh sakdurungé mènèhi persembahan (it-1-IN 850 ¶1)

    • Km 15:31—Umaté Yéhuwah kudu resik pas ngibadah (it-2-IN 1009)

  • Wulangan Penting: (10 men.)

    • Km 14:14, 17, 25, 28—Apa persamaané hukum soal wong sing wis mari kustané karo hukum-hukum liyané, lan apa persamaané karo jaman saiki? (it-2-IN 1007 ¶2; w14-IN 15/11 9 ¶7)

    • Km 14:43-45—Saka hukum soal omah sing kena kusta, wong Israèl isa ngerti apa soal sipaté Yéhuwah? (g-IN 1/06 14, kothak)

    • Saka jadwal maca Alkitab minggu iki, apa sing isa dipelajari soal Yéhuwah, gawéan nginjil, lan liyané?

  • Maca Alkitab: (4 men. utawa kurang) Km 14:1-18 (th pelajaran 5)

DITRAPKÉ WEKTU NGINJIL

URIPÉ WONG KRISTEN