Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 SINAU SAKA ALKITAB | MARKUS 5-6

Yésus Nduwé Kuwasa Nguripké Manèh Wong-Wong sing Wis Mati

Yésus Nduwé Kuwasa Nguripké Manèh Wong-Wong sing Wis Mati

5:38-42

  • Kita sedhih wektu wong sing kita tresnani mati, ning kuwi dudu tegesé kita kurang iman (Pd 23:2)

  • Mikirké crita ing Alkitab bab wong mati sing diuripké manèh bakal nguwatké iman kita bab pengarep-arep kuwi

Sapa sing péngin panjenengan temoni?

Apa sing panjenengan bayangké wektu ketemu manèh karo wong-wong sing ditresnani?