Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 SINAU SAKA ALKITAB | 2 TIMOTIUS 1-4

Roh Suci saka Gusti Allah ”Ora Nggawé Kita Dadi Wedi”

Roh Suci saka Gusti Allah ”Ora Nggawé Kita Dadi Wedi”

1:7, 8

Omongané Rasul Paulus kanggo Timotius sing ditulis ing Alkitab isa nguwatké awaké dhéwé. Aja isin nyritakké kabar apik. Awaké dhéwé kudu kendel mbéla iman senajan ngalami ”sengsara”.

Ing keadaan apa waé aku kudu kendel?