Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 URIPÉ WONG KRISTEN

Ngupayakké Sipat Kristen​—⁠⁠Kendel

Ngupayakké Sipat Kristen​—⁠⁠Kendel

APA SEBABÉ PENTING:

CARANÉ NGUPAYAKKÉ:

  • Pikirna tenanan bab tumindaké Yéhuwah kanggo nylametké.​—Pa 14:13

  • Ndongaa bèn kendel.​—PR 4:29, 31

  • Percayaa marang Yéhuwah.​—Ms 118:6

Aku kudu ngatasi rasa wedi sing kaya apa wektu nginjil?

DELOKEN VIDÉO NGEDOHI APA WAÉ SING NGGROGOTI KASETYAN—WEDI KARO MANUNGSA, LAN JAWABEN PITAKONAN-PITAKONAN IKI:

  • Apa sebabé kudu kendel wektu nginjil?

  • Sikap apa sing kudu diedohi sing disebutké ing Wulang Bebasan 29:25?

  • Apa sebabé kita saiki kudu ngupayakké sipat kendel?