Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

9-​15 September

IBRANI 9-10

9-​15 September
  • Lagu 10 lan Donga

  • Pambuka (3 men. utawa kurang)

SINAU SAKA ALKITAB

  • Bayangan saka Perkara-Perkara Apik sing Bakal Teka”: (10 men.)

    • Ibr 9:12-14—Getihé Kristus luwih unggul ketimbang getihé kambing lan sapi (it-1-IN 115 ¶10)

    • Ibr 9:24-26—Kristus masrahké korban tebusané sepisan kanggo saklawasé (cf-IN 183 ¶4)

    • Ibr 10:1-4—Hukum Taurat nggambarké apa sing luwih apik ing masa depan (it-2-IN 765 ¶3)

  • Wulangan Penting: (8 men.)

    • Ibr 9:16, 17—Apa maksudé ayat-ayat kuwi? (w92-IN 1/3 31 ¶4-6)

    • Ibr 10:5-7—Kapan Yésus ngomongké iki, lan apa maksudé? (it-1-IN 309 ¶5)

    • Apa sing isa disinaoni bab Yéhuwah saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

    • Wulangan penting apa manèh sing isa disinaoni saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

  • Maca Alkitab: (4 men. utawa kurang) Ibr 9:1-14 (th pelajaran 5)

DITRAPKÉ WEKTU NGINJIL

URIPÉ WONG KRISTEN

  • Lagu 89

  • Nduduhké Rasa Maturnuwun kanggo Pakumpulan Ibadah (Ms 27:11): (12 men.) Setèlen vidéoné. Terus, rembugen pitakonan-pitakonan iki:

    • Apa waé sing wis ditindakké imam agung, yaiku Yésus, sing ana manfaaté kanggo awaké dhéwé?

    • Nganggo telung cara apa waé awaké dhéwé isa nduduhké rasa maturnuwun?

  • Gatèkna Tenanan Wektu Pakumpulan Ibadah: (3 men.) Setèlen vidéoné. Terus, undangen bocah-bocah kanggo mènèhi komentar soal apa sebabé kudu nggatèkké tenanan wektu pakumpulan ibadah.

  • Sinau Alkitab Jemaat: (30 men.) jy bab 83

  • Ringkesan Wulangan Saiki lan Minggu Ngarep (3 men.)

  • Lagu 108 lan Donga