Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 SINAU SAKA ALKITAB | YAKOBUS 1-2

Sing Nyebabké Awaké Dhéwé Dosa lan Mati

Sing Nyebabké Awaké Dhéwé Dosa lan Mati

1:14, 15

Wektu mulai mikirké apa sing ora pantes, awaké dhéwé kudu:

  • Ngupaya tenanan kanggo mikirké sing liyané.​—Flp 4:8

  • Ngrenungké akibaté nèk nindakké sing salah.​—PT 32:29

  • Ndonga.​—Mat 26:41

Nèk mulai mikirké apa sing ora pantes, njenengan kudu ngupaya kanggo mikirké sing liyané. Apa waé sing isa njenengan pikirké?