Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

30 September–​6 Oktober

YAKOBUS 1-2

30 September–​6 Oktober
  • Lagu 122 lan Donga

  • Pambuka (3 men. utawa kurang)

SINAU SAKA ALKITAB

  • Sing Nyebabké Awaké Dhéwé Dosa lan Mati”: (10 men.)

    • [Setèlen vidéo Katrangan Buku Yakobus.]

    • Yak 1:14—Awaké dhéwé bakal saya péngin nindakké sing salah nèk terus mikirké sing ora pantes (g17.4-IN 14)

    • Yak 1:15—Nduwé kepénginan sing salah isa nyebabké awaké dhéwé nindakké dosa lan mati (g17.4-IN 14)

  • Wulangan Penting: (8 men.)

    • Yak 1:17—Apa sebabé Yéhuwah disebut ”Sumberé pepadhang”? (it-1-IN 488 ¶1)

    • Yak 2:8—”Hukum raja” kuwi apa? (it-1-IN 987 ¶5)

    • Apa sing isa disinaoni bab Yéhuwah saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

    • Wulangan penting apa manèh sing isa disinaoni saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

  • Maca Alkitab: (4 men. utawa kurang) Yak 2:10-26 (th pelajaran 5)

DITRAPKÉ WEKTU NGINJIL

  • Marani Manèh Katelu: (3 men. utawa kurang) Miliha dhéwé ayaté. Terus, undangen sing nduwé omah kanggo teka berhimpun. (th pelajaran 3)

  • Marani Manèh Katelu: (4 men. utawa kurang) Miliha dhéwé ayaté, terus tawakna buku kanggo sinau. (th pelajaran 12)

  • Sinau Alkitab: (5 men. utawa kurang) bhs 30 ¶4-5 (th pelajaran 13)

URIPÉ WONG KRISTEN

  • Lagu 45

  • Terus Pikirna Apa sing Apik”: (8 men.) Rembugan. Setèlen vidéo Ngedohi Apa Waé sing Nggrogoti Kasetyan—Hiburan sing Ora Pantes.

  • Wong Tuwa—Bantunen Anaké Njenengan Nolak Sexting: (7 men.) Ceramah saka pinituwa sing dhasaré Sedarlah! November 2013 halaman 4-5.

  • Sinau Alkitab Jemaat: (30 men.) jy bab 86 ¶1-7

  • Ringkesan Wulangan Saiki lan Minggu Ngarep (3 men.)

  • Lagu 130 lan Donga