Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 SINAU SAKA ALKITAB | IBRANI 11

Iman Kuwi Penting

Iman Kuwi Penting

11:1, 6, 33-38

Piyé carané njenengan isa ngatasi keadaan-keadaan iki nèk nduwé iman sing kuwat?