Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

16-​22 September

IBRANI 11

16-​22 September
  • Lagu 119 lan Donga

  • Pambuka (3 men. utawa kurang)

SINAU SAKA ALKITAB

  • Iman Kuwi Penting”: (10 men.)

    • Ibr 11:1—Artiné iman (w16.10 22 ¶6)

    • Ibr 11:6—Bèn isa nyenengké Yéhuwah, kudu nduwé iman (w13-IN 1/11 11 ¶2-5)

    • Ibr 11:33-38—Merga nduwé iman, umaté Yéhuwah ing jaman mbiyèn isa setya senajan ngadhepi tantangan sing abot (w16.10 17-18 ¶10-11)

  • Wulangan Penting: (8 men.)

    • Ibr 11:4—Apa sebabé Habèl nduwé iman sing kuwat? (it-1-IN 1045 ¶1)

    • Ibr 11:5—Apa sing Yéhuwah tindakké merga Hénokh nduwé iman? (wp17.1 13 ¶1)

    • Apa sing isa disinaoni bab Yéhuwah saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

    • Wulangan penting apa manèh sing isa disinaoni saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

  • Maca Alkitab: (4 men. utawa kurang) Ibr 11:1-16 (th pelajaran 10)

DITRAPKÉ WEKTU NGINJIL

URIPÉ WONG KRISTEN