Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 SINAU SAKA ALKITAB | YOHANES 1-2

Mukjijaté Yésus sing Pertama

Mukjijaté Yésus sing Pertama

2:1-11

Kita isa sinau bab sipat-sipaté Yésus saka mukjijaté sing pertama. Apa sing isa kita sinaoni saka Alkitab bab sipat-sipaté Yésus?

  • Yésus nduwé pandhangan sing seimbang, lan isih isa seneng-seneng karo kanca-kancané

  • Yésus perduli marang perasaané wong liya

  • Yésus kuwi loma