Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 URIPÉ WONG KRISTEN

Ora Ana sing Kebuwang

Ora Ana sing Kebuwang

Sakwisé nggawé mukjijat kanggo mènèhi pangan 5.000 wong lanang, ditambah wong wadon lan anak-anak, Yésus mènèhi préntah marang murid-muridé, ”Sisané klumpukna, supaya ora ana sing kebuwang.” (Yoh 6:12) Yésus ngajèni apa sing wis Yéhuwah sedhiyakké, mula Yésus ngatur bèn ora ana sing kebuwang.

Jaman saiki, Pengurus Pusat uga niru Yésus bab nggunakké dhuwit sumbangan. Contoné, wektu nggawé bangunan kantor pusat ing Warwick, New York, sedulur-sedulur iki mikirké piyé carané ngrancang bangunan bèn tetep ngirit dhuwit sumbangan.

PIYÉ CARANÉ NGIRIT . . .