Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 SINAU SAKA ALKITAB | YOHANES 3-4

Yésus Nginjil marang Wong Wadon Samaria

Yésus Nginjil marang Wong Wadon Samaria

4:6-26, 39-41

Apa sebabé Yésus isa mènèhi kesaksian sing ora resmi?

  • 4:7—Yésus mulai ngomong nganggo cara njaluk ngombé, timbang ngomong langsung bab Kratoné Allah utawa bab Mèsias

  • 4:9—Yésus ora nduwé prasangka marang wong wadon kuwi

  • 4:9, 12—Wektu wong wadon kuwi mulai ngomongké bab sing isa marahi debat, Yésus ora kepancing ning tetep ngrembug topik sing dadi tujuané.​—cf-IN 77 ¶3

  • 4:10—Yésus mulai omongan nganggo perumpamaan bab kegiatan sing wis dikenal karo wong wadon kuwi

  • 4:16-19—Yésus tetep ngajèni senajan wong wadon kuwi uripé amoral

Apa sing isa kita sinaoni saka crita iki bab pentingé mènèhi kesaksian sing ora resmi?