Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

4-10 September

YÈHESKIÉL 42-45

4-10 September
  • Lagu 26 lan Donga

  • Pambuka (3 men. utawa kurang)

SINAU SAKA ALKITAB

  • Ibadah Sejati Dipulihké Manèh”: (10 men.)

    • Yk 43:10-12—Bait sing didelok Yéheskièl kuwi ngélingké wong-wong Yahudi sing ana ing pembuwangan bèn mertobat lan dadi jaminan nèk ibadah sejati bakal dipulihké (w99-IN 1/3 8 ¶3; it-1-IN 274 ¶2)

    • Yk 44:23—Para imam kudu mulangké ”bédané kang najis lan kang ora najis”

    • Yk 45:16—Umaté Gusti Allah kudu ndhukung wong-wong sing wis dilantik Yéhuwah kanggo mimpin (w99-IN 1/3 10 ¶10)

  • Wulangan Penting: (8 men.)

    • Yk 43:8, 9—Piyé bangsa Israèl nggawé asmané Gusti Allah dadi ora suci manèh? (it-2-IN 201 ¶2)

    • Yk 45:9, 10—Yéhuwah nduwé hak kanggo netepké syarat apa marang wong-wong sing péngin nyenengké atiné? (it-1-IN 38 ¶3)

    • Apa sing isa disinaoni bab Yéhuwah saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

    • Wulangan penting apa manèh sing isa disinaoni saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

  • Maca Alkitab: (4 men. utawa kurang) Yk 44:1-9

DITRAPKÉ WEKTU NGINJIL

  • Nawakké Wacan Sasi Iki: (15 men.) Rembugan nggunakké conto saka ”Carané Nawakké”. Setèlen vidéo carané nawakké wacan, banjur dirembug bab-bab utamané.

URIPÉ WONG KRISTEN