Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 URIPÉ WONG KRISTEN

Tetep Setya Wektu Digodha

Tetep Setya Wektu Digodha

Tontonen vidéo Dadia Setya Kaya Yésus—Wektu Digodha, banjur jawaben pitakonan-pitakonan ing ngisor iki:

  • Sergi ngadhepi tantangan apa kanggo tetep setya marang Yéhuwah?

  • Apa sing mbantu Sergi isa tetep setya?

  • Piyé kasetyané Sergi isa ngluhurké Yéhuwah?