Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 URIPÉ WONG KRISTEN

Tetep Setya Wektu Ana Keluarga sing Dipecat

Tetep Setya Wektu Ana Keluarga sing Dipecat

Tontonen vidéo Setya Ndhukung Yéhuwah, Hakim Kita—Aja Srawung karo Sedulur sing Ora Mertobat, banjur jawaben pitakonan-pitakonan ing ngisor iki:

  • Kahanan apa sing nguji kasetyané wong tuwané Sonya?

  • Apa sing mbantu wong tuwané Sonya isa tetep setya?

  • Sonya éntuk paédah apa saka kasetyané wong tuwané?