Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 SINAU SAKA ALKITAB | YÉHESKIÈL 46-48

Berkah kanggo Wong-Wong Israèl sing Dipulihké

Berkah kanggo Wong-Wong Israèl sing Dipulihké

Bait sing didelok Yéheskièl kuwi nggedhèkké atiné wong-wong Israèl sing ana ing pembuwangan lan dadi jaminan nèk ramalan bab pemulihan bakal kelakon. Wong-wong bakal diberkahi lan ibadah sing sejati bakal diluhurké.

Wahyu kuwi njamin nèk bakal ana pengaturan sing tertib, kerjasama, lan keamanan

47:7-14

  • Dhaérah sing subur lan makmur

  • Warisan lemah kanggo saben keluarga

Sakdurungé didum-dum, ana bagéan lemah sing dadi ”pisungsung kusus” kanggo Yéhuwah

48:9, 10

Piyé carané nduduhké nèk aku ngutamakké ibadah marang Yéhuwah? (w06-IN 15/4 27-28 ¶13-14)