Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

11-​17 September

YÉHESKIÈL 46-48

11-​17 September
  • Lagu 55 lan Donga

  • Pambuka (3 men. utawa kurang)

SINAU SAKA ALKITAB

  • Berkah kanggo Wong-Wong Israèl sing Dipulihké”: (10 men.)

    • Yk 47:1, 7-12—Dhaérahé subur (w99-IN 1/3 10 ¶11-12)

    • Yk 47:13, 14—Saben keluarga bakal nampa warisan lemah (w99-IN 1/3 10 ¶10)

    • Yk 48:9, 10—Sakdurungé didum-dum, ana bagéan lemah sing dadi ”pisungsung kusus” kanggo Yéhuwah

  • Wulangan Penting: (8 men.)

    • Yk 47:1, 8; 48:30, 32-34—Apa sebabé kabèh rinciané bait sing didelok Yéheskièl kuwi ora mungkin kelakon ing jamané wong-wong Yahudi sing ana ing pembuwangan? (w99-IN 1/3 11 ¶14)

    • Yk 47:6—Apa sebabé Yéheskièl diarani ”anaking manungsa”? (it-2-IN 593)

    • Apa sing isa disinaoni bab Yéhuwah saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

    • Wulangan penting apa manèh sing isa disinaoni saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

  • Maca Alkitab: (4 men. utawa kurang) Yk 48:13-22

DITRAPKÉ WEKTU NGINJIL

  • Ketemu Pisanan: (2 men. utawa kurang) wp17.5 kaca ngarep dhéwé—Tinggalana bahan kanggo marani manèh.

  • Marani Manèh: (4 men. utawa kurang) wp17.5 —Majalahé wis diwènèhké wektu ketemu pisanan. Duduhna carané marani manèh karo nawakké wacan sing dinggo sinau.

  • Sinau Alkitab: (6 men. utawa kurang) bhs 35 ¶17—Ajaken wong teka ing pakumpulan ibadah.

URIPÉ WONG KRISTEN