Ngundang wong-wong teka ing pakumpulan

URIP LAN NGINJILÉ WONG KRISTEN—JADWAL KAGIYATAN September 2017

Carané Nawakké

Carané nawakké majalah Warta Penting lan nerangké kandhané Alkitab bab ilmu pengetahuan. Gawéa caramu nawakké.

SINAU SAKA ALKITAB

Ibadah Sejati Dipulihké Manèh

Bait sing didelok Yéheskièl wektu éntuk wahyu kuwi dadi jaminan kanggo wong-wong Yahudi sing setya sing ana ing Babilon nèk ibadah sejati bakal dipulihké.

URIPE WONG KRISTEN

Apa Sebabé Kudu Ngajèni Ibadah sing Sejati?

Wong-wong sing ndhukung ibadah sejati saiki saya akèh. Apa panjenengan terus mikirké lan ngajèni hak istiméwa isa kenal karo Yéhuwah lan dadi abdiné?

SINAU SAKA ALKITAB

Berkah kanggo Wong-Wong Israèl sing Dipulihké

Bait sing didelok Yéheskièl dadi jaminan nèk ibadah sing sejati bakal dipulihké lan bakal ana pengaturan sing tertib, kerjasama, lan keamanan.

SINAU SAKA ALKITAB

Éntuk Berkah Merga Tetep Setya

Pengalamané wong telu saka Ibrani isa nguwatké tékad kita kanggo tetep setya marang Yéhuwah.

URIPÉ WONG KRISTEN

Tetep Setya Wektu Digodha

Yésus Kristus tetep setya marang Yéhuwah wektu digodha. Apa manungsa sing ora sampurna isa tetep setya wektu ngadhepi tantangan?

URIPÉ WONG KRISTEN

Tetep Setya Wektu Ana Keluarga sing Dipecat

Wektu ana keluarga sing dipecat, kasetyan kita marang Yéhuwah diuji. Piyé carané bèn isa tetep setya?

SINAU SAKA ALKITAB

Apa Panjenengan Terus Ngabdi marang Yéhuwah?

Dhanièl terus ngabdi marang Yéhuwah senajan ana larangan utawa tantangan liyané.

URIPÉ WONG KRISTEN

Nglatih Penginjil sing Isih Anyar

Para penginjil sing isih anyar kudu dilatih saka wiwitan bèn semangat lan ajeg nginjil supaya isa dadi penginjil sing trampil.