Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 SINAU SAKA ALKITAB | JABUR 120-134

”Pitulunganku Iku Pinangkané saka Sang Yéhuwah”

”Pitulunganku Iku Pinangkané saka Sang Yéhuwah”

Jabur 120 tekan 134 disebut Kidung Jiyarah. Akèh sing percaya nèk bangsa Israèl bungah nyanyèkké kidung kuwi wektu lunga menyang Yérusalèm, sing ana ing dhaérah pegunungan Yéhuda, kanggo ngrayakké acara taunan.

Pangayomané Yéhuwah digambarké kaya . . .

121:3-8

  • wong angon sing lagi njaga

  • bayangané matahari

  • tentara sing setya