Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

7-​13 Oktober

YAKOBUS 3-5

7-​13 Oktober
  • Lagu 50 lan Donga

  • Pambuka (3 men. utawa kurang)

SINAU SAKA ALKITAB

  • Nduduhké Kawicaksananè Gusti Allah”: (10 men.)

    • Yak 3:17—Kawicaksanané Gusti Allah lan seneng rukun (cl-IN 221-222 ¶9-10)

    • Yak 3:17—Kawicaksanané Gusti Allah kuwi masuk akal, siap kanggo manut, lan kebak welas asih lan tumindak sing apik (cl-IN 223 ¶12; 224-225 ¶14-15)

    • Yak 3:17—Kawicaksanané Gusti Allah kuwi ora pilih kasih lan ora munafik (cl-IN 226-227 ¶18-19)

  • Wulangan Penting: (8 men.)

    • Yak 4:5—Yakobus ngutip ayat sing endi? (w08-IN 15/11 20 ¶6)

    • Yak 4:11, 12—Apa sebabé wong sing ’ngèlèk-èlèk seduluré’ kuwi ’ngèlèk-èlèk hukum’? (w97-IN 15/11 20-21 ¶8)

    • Apa sing isa disinaoni bab Yéhuwah saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

    • Wulangan penting apa manèh sing isa disinaoni saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

  • Maca Alkitab: (4 men. utawa kurang) Yak 3:1-18 (th pelajaran 5)

DITRAPKÉ WEKTU NGINJIL

URIPÉ WONG KRISTEN