Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

28 Oktober–​3 November

2 PÉTRUS 1-3

28 Oktober–​3 November
  • Lagu 114 lan Donga

  • Pambuka (3 men. utawa kurang)

SINAU SAKA ALKITAB

  • Terus Mikirké Rawuhé Dinané Yéhuwah”: (10 men.)

    • [Setèlen vidéo Katrangan Buku 2 Pétrus.]

    • 2Ptr 3:9, 10—Dinané Yéhuwah bakal teka ing wektu sing wis ditentokké (w06-IN 15/12 27 ¶11)

    • 2Ptr 3:11, 12—Awaké dhéwé kudu mikirké arep dadi wong sing kaya apa (w06-IN 15/12 19 ¶18)

  • Wulangan Penting: (8 men.)

    • 2Ptr 1:19—”Bintang panjer ésuk” kuwi sapa, kapan dhèwèké njedhul, lan apa sing isa nggawé awaké dhéwé percaya nèk kuwi wis kelakon? (w08-IN 15/11 22 ¶2)

    • 2Ptr 2:4—Apa sing dimaksud ”Tartarus”, lan kapan para malaékat sing mbrontak dilebokké ing kono? (w08-IN 15/11 22 ¶3)

    • Apa sing isa disinaoni bab Yéhuwah saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

    • Wulangan penting apa manèh sing isa disinaoni saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

  • Maca Alkitab: (4 men. utawa kurang) 2Ptr 1:1-15 (th pelajaran 5)

DITRAPKÉ WEKTU NGINJIL

URIPÉ WONG KRISTEN