Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 SINAU SAKA ALKITAB | 1 PÉTRUS 3-5

”Pungkasané Samubarang Kabèh Wis Cedhak”

”Pungkasané Samubarang Kabèh Wis Cedhak”

4:7-9

Ora suwé manèh, awaké dhéwé bakal ngadhepi peristiwa sing durung tau kelakon yaiku sengsara gedhé. Piyé carané bèn awaké dhéwé isa tetep setya saiki nganti saklawasé?

  • Terusa ndonga

  • Ngupayaa dadi tambah sayang lan akrab karo para sedulur

  • Duduhna sipat seneng nampa tamu

PIKIRNA, ’Piyé carané aku isa nduduhké rasa sayang lan sipat seneng nampa tamu kanggo para sedulur ing jemaat lan ing sak donya?’