Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

14-​20 Oktober

1 PÉTRUS 1-2

14-​20 Oktober
  • Lagu 29 lan Donga

  • Pambuka (3 men. utawa kurang)

SINAU SAKA ALKITAB

  • Kowé Kudu Suci”: (10 men.)

  • Wulangan Penting: (8 men.)

    • 1Ptr 1:10-12—Piyé carané bèn awaké dhéwé isa sregep kaya para nabi lan para malaékat? (w08-IN 15/11 21 ¶10)

    • 1Ptr 2:25—Sapa sing dimaksud Pengawas sing Utama? (it-2-IN 393 ¶1)

    • Apa sing isa disinaoni bab Yéhuwah saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

    • Wulangan penting apa manèh sing isa disinaoni saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

  • Maca Alkitab: (4 men. utawa kurang) 1Ptr 1:1-16 (th pelajaran 10)

DITRAPKÉ WEKTU NGINJIL

URIPÉ WONG KRISTEN

  • Lagu 28

  • Dadi Kancané Yéhuwah—Kudu Rapi lan Resikan: (6 men.) Setèlen vidéoné. Bar kuwi, undangen bocah-bocah sing wis dipilih munggah panggung, terus takonana: Piyé carané Yéhuwah ngatur kabèh ciptaané? Piyé carané kuda nil isa tetep resik? Apa sebabé kowé kudu ngresiki kamarmu?

  • Yéhuwah Sayang karo Wong sing Resikan”: (9 men.) Rembugan. Setèlen vidéo Gusti Allah Nresnani Wong sing Resikan.

  • Sinau Alkitab Jemaat: (30 men.) jy bab 87

  • Ringkesan Wulangan Saiki lan Minggu Ngarep (3 men.)

  • Lagu 39 lan Donga