Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 URIPÉ WONG KRISTEN

Tandhané Wong Kristen Kuwi Katresnan​—⁠Njaga Bèn Tetep Rukun

Tandhané Wong Kristen Kuwi Katresnan​—⁠Njaga Bèn Tetep Rukun

PENTING MERGA: Bengi sakdurungé Yésus mati, Yésus ndongakké para muridé bèn ”bener-bener nyawiji”. (Yoh 17:23) Bèn tetep nyawiji kita kudu nduduhké katresnan sing ”ora ngéling-éling salahé wong liya”.​—1Kor 13:5.

CARANÉ:

  • Niru Yéhuwah nggolèki bab-bab sing apik saka liyané

  • Gampang kanggo ngapurani

  • Aja ngungkit-ungkit masalah sing wis rampung.​—WB 17:9

DELOKEN VIDEO ”PADHA TRESNA-TINRESNANANA”—AJA NYIMPEN KALUPUTANÉ LIYAN, LAN JAWABEN PITAKONAN-PITAKONAN IKI:

  • Saka video sing kapisan, piyé Helen isih ’ngéling-éling salahé wong liya’?

  • Saka video sing kapindho, apa sing mbantu Helen isa nduwé sikap positif?

  • Apa sing ditindakké Helen kanggo njaga jemaat tetep rukun?

Sapa sing rugi nèk kita tetep nyimpen rasa jèngkèl?