Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 SINAU SAKA ALKITAB | YOÈL 1-3

”Anakira Lanang lan Wadon Bakal Padha Medhar Wangsit”

”Anakira Lanang lan Wadon Bakal Padha Medhar Wangsit”

2:28, 29

Wong-wong Kristen sing dipilih munggah swarga padha ngumumké ”pakaryan-pakaryan agung” sing ditindakké Gusti Allah lan ’injiling Kraton’. (PR 2:11, 17-21; Mt 24:14) Wedhus-wedhus liyané uga mèlu nindakké gawéan kuwi

2:32

Apa tegesé ”nyebut asmané Pangéran Yéhuwah”?

  • Ngerti asmané

  • Ngajèni asmané

  • Ngendelké lan percaya marang Pribadi sing nduwé asma kuwi

Coba dipikir, ’Piyé carané aku isa ndhukung wong-wong Kristen sing dipilih munggah swarga ing gawéan nginjil?’