Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 URIPÉ WONG KRISTEN

Carané Mènèhi Jawaban sing Apik

Carané Mènèhi Jawaban sing Apik

Jawaban sing apik kuwi ana paédahé kanggo jemaat lan kanggo wong sing mènèhi jawaban. (Rm 14:19; WB 15:23, 28) Mula, awaké dhéwé kudu ngupaya mènèhi jawaban paling ora sepisan saben pakumpulan ibadah. Pancèn, durung mesthi awaké dhéwé ditunjuk saben ngacung. Mula, awaké dhéwé isa nyiapké jawaban luwih saka siji.

Jawaban sing apik kuwi . . .

  • sedherhana, jelas, lan cekak. Biyasané, mung 30 detik utawa kurang

  • nganggo tembungé dhéwé

  • ora mbalèni jawabané wong liya

Nèk panjenengan ditunjuk dhisik, . . .

  • wènèhana jawaban sing sedherhana, lan langsung njawab pitakonané

Nèk pitakonané wis dijawab, panjenengan isa nerangké . . .

  • hubungané ayat sing dicuplik karo bahan sing dirembug

  • pengaruhé bahan kuwi kanggo uripé awaké dhéwé

  • carané ngetrapké katrangan sing dirembug

  • pengalaman sing cekak kanggo nerangké bab utamané