Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 URIPÉ WONG KRISTEN

Yéhuwah Ngerti sing Awaké Dhéwé Butuhké

Yéhuwah Ngerti sing Awaké Dhéwé Butuhké

Liwat budhak sing setya lan wicaksana, Yéhuwah mènèhi awaké dhéwé panganan ”ing wektu sing pas”. Kuwi nduduhké nèk Yéhuwah ngerti kebutuhan rohaniné awaké dhéwé. (Mat 24:45) Awaké dhéwé isa ngrasakké kuwi liwat kebaktian gabungan wilayah lan perhimpunan tengah pekan.

DELOKEN VIDÉO LAPORAN PANITYA PENDHIDHIKAN 2017, TERUS JAWABEN PITAKONAN-PITAKONAN IKI:

  • Sapa sing pantes diluhurké merga kebaktian-kebaktian sing ana ”ing wektu sing pas”, lan apa sebabé?

  • Kapan kebaktian mulai disiapké?

  • Piyé carané téma-téma kanggo kebaktian dipilih?

  • Apa waé sing ditindakké kanggo nyiapké kebaktian?

  • Piyé cara sinau sing digunakké ing Sekolah Giléad ya digunakké kanggo nggawé bahan perhimpunan tengah pekan?

  • Piyé carané departemèn-departemèn kerjasama kanggo nyiapké jadwal kagiyatan?

Piyé perasaané njenengan soal kabèh persediaan saka Yéhuwah sing isa mbantu bèn imané awaké dhéwé tetep kuwat?