Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Carané Ngomong

Carané Ngomong

●○○ NGABAR

Pitakonan: Sapa sing isa nguwatké kita wektu ditinggal mati wong sing ditresnani?

Ayat: 2Kor 1:3, 4

Ninggalké Pitakonan: Piyé keadaané wong sing wis mati?

○●○ MARANI MANÈH KAPISAN

Pitakonan: Piyé keadaané wong sing wis mati?

Ayat: Ko 9:5, 10

Ninggalké Pitakonan: Ana harapan apa kanggo wong sing wis mati?

○○● MARANI MANÈH KAPINDHO

Pitakonan: Ana harapan apa kanggo wong sing wis mati?

Ayat: Kis 24:15

Ninggalké Pitakonan: Wong mati bakal dibangkitké ing endi?