Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 URIPÉ WONG KRISTEN

Sumbangan kanggo Yéhuwah

Sumbangan kanggo Yéhuwah

Piyé kita isa mènèhi kanggo Yéhuwah? (1Bb 29:5, 9, 14) Iki cara-cara kanggo mènèhi sumbangan kanggo ndhukung gawéané Seksi-Seksi Yéhuwah ing jemaaté dhéwé lan sakdonya.

SUMBANGAN ONLINE UTAWA LIWAT KOTHAK SUMBANGAN KANGGO NDHUKUNG:

  • GAWÉAN SAKDONYA

    pembangunan lan keperluan fasilitas cabang uga kantor penerjemahan

    sekolah-sekolah téokratis

    para pelayan sepenuh-waktu khusus

    bantuan kanggo sing kena bencana

    percétakan, nggawé video, lan publikasi digital

  • KEPERLUANÉ JEMAATÉ DHÉWÉ

    keperluan jemaat, contoné kanggo peralatan lan perawatan Balé Ibadah

    keputusané jemaat kanggo nyumbang menyang kantor cabang kanggo:

    • pembangunan Balé Ibadah lan Balé Kebaktian sakdonya

    • Penyelenggaraan Bantuan Global

    • kegiatan-kegiatan sakdonya liyané

KEBAKTIAN-KEBAKTIAN

Sumbangan-sumbangan ing kebaktian gabungan wilayah dilebokké ing sumbangan kanggo gawéan sakdonya. Dadi, biaya kanggo kebaktian istiméwa, gabungan wilayah, lan internasional dijupuk saka sumbangan kanggo gawéan sakdonya.

Sumbangan wilayah digunakké kanggo nyéwa, ngatur, lan ngrawat panggonan kanggo kebaktian wilayah lan kanggo pengeluaran wilayah liyané. Jemaat-jemaat sak wilayah isa nggawé keputusan kanggo nyumbangké dhuwit turahané kanggo gawéan sakdonya.