Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

19-​25 November

KISAH 4-5

19-​25 November
  • Lagu 73 lan Donga

  • Pambuka (3 men. utawa kurang)

SINAU SAKA ALKITAB

  • Para Rasul Terus Nginjil kanthi Kendel”: (10 men.)

    • Kis 4:5-13—Senajan ”wong biasa lan sekolahé ora dhuwur”, Pétrus lan Yohanes kendel mbéla imané wektu urusan karo pamréntah lan para pemimpin agama (w08-IN 1/9 15, kothak; w08-IN 15/5 30 ¶6)

    • Kis 4:18-20—Pétrus lan Yohanes tetep nginjil senajan diancam

    • Kis 4:23-31—Wong-wong Kristen abad kapisan isa kendel merga bantuan roh suciné Yéhuwah (it-2-IN 629 ¶1)

  • Wulangan Penting: (8 men.)

    • Kis 4:11—Apa maksudé Yésus kuwi ”watu sing utama”? (it-1-IN 347 ¶1)

    • Kis 5:1—Apa sebabé Ananias lan Safira ngedol tanahé? (w13-IN 1/3 15 ¶4)

    • Apa sing isa disinaoni bab Yéhuwah saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

    • Wulangan penting apa manèh sing isa disinaoni saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

  • Maca Alkitab: (4 men. utawa kurang) Kis 5:27-42

DITRAPKÉ WEKTU NGINJIL

  • Ngabar: (2 men. utawa kurang) Dimulai nggunakké conto carané ngomong. Wong sing dijak omong ora setuju karo panjenengan.

  • Marani Manèh Kapisan: (3 men. utawa kurang) Dimulai nggunakké conto carané ngomong. Sing nduwé omah kandha nèk dhèwèké dudu wong Kristen.

  • Video kanggo Marani Manèh Kapindho: (5 men.) Setèlen lan rembugen videoné.

URIPÉ WONG KRISTEN

  • Lagu 82

  • Paédahé Nginjil Nganggo Rak Buku sing Ana Rodané”: (15 men.) Dirembug pengawas penginjilan. Setèlen videoné. Nèk jemaat panjenengan nginjil ing panggonan umum nggunakké rak beroda utawa meja, duduhna alat-alat kuwi marang hadirin. Terangna pengaturan ing jemaat kono. Nèk wektuné cukup, critakna utawa gawéa adegan sing nduduhké pengalaman sing apik. Terangna piyé carané para penginjil isa mèlu nindakké kuwi.

  • Sinau Alkitab Jemaat: (30 men.) jy bab 43 ¶8-18

  • Ringkesan Wulangan Saiki lan Minggu Ngarep (3 men.)

  • Lagu 64 lan Donga