Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

6-​12 November

AMOS 1-9

6-​12 November
  • Lagu 144 lan Donga

  • Pambuka (3 men. utawa kurang)

SINAU SAKA ALKITAB

  • Padha Ngupayaa Pangéran Yéhuwah, Temah Bakal Urip”: (10 men.)

    • [Setèlen video Katrangan Buku Amos.]

    • As 5:4, 6—Kita kudu sinau bab Yéhuwah lan nindakké kersané (w04-IN 15/11 24 ¶20)

    • As 5:14, 15—Kita kudu manut lan seneng nindakké pathokan-pathokané Yéhuwah (jd-IN 90-91 ¶16-17)

  • Wulangan Penting: (8 men.)

    • As 2:12—Piyé carané kita isa ngetrapké wulangan sing ana ing ayat iki? (w07-IN 1/10 14 ¶8)

    • As 8:1, 2—Apa maksudé ”kranjang isi woh-wohan undhuhan ing mangsa ketiga”? (w07-IN 1/10 14 ¶6)

    • Apa sing isa disinaoni bab Yéhuwah saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

    • Wulangan penting apa manèh sing isa disinaoni saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

  • Maca Alkitab: (4 men. utawa kurang) As 4:1-13

DITRAPKÉ WEKTU NGINJIL

  • Nawakké Wacan Sasi Iki: (15 men.) Rembugan nggunakké conto saka ”Carané Nawakké”. Setèlen video carané nawakké wacan, banjur dirembug bab-bab utamané.

URIPÉ WONG KRISTEN