Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

20-​26 November

MIKHA 1-7

20-​26 November
  • Lagu 26 lan Donga

  • Pambuka (3 men. utawa kurang)

SINAU SAKA ALKITAB

  • Apa sing Yéhuwah Jaluk saka Kita?”: (10 men.)

    • [Setèlen video Katrangan Buku Mikha.]

    • Mi 6:6, 7—Ibadah kita ora bakal ditampa nèk kita ora nduwé hubungan sing apik karo para sedulur (w08-IN 15/5 6 ¶20)

    • Mi 6:8—Sing dijaluk Yéhuwah kuwi masuk akal (w12-IN 1/11 22 ¶4-7)

  • Wulangan Penting: (8 men.)

    • Mi 2:12—Piyé ramalan ing ayat iki kelakon? (w07-IN 1/11 15 ¶6)

    • Mi 7:7—Apa sebabé kita kudu ”nganti-anti marang Gusti Allah”? (w03-IN 15/8 24 ¶20)

    • Apa sing isa disinaoni bab Yéhuwah saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

    • Wulangan penting apa manèh sing isa disinaoni saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

  • Maca Alkitab: (4 men. utawa kurang) Mi 4:1-10

DITRAPKÉ WEKTU NGINJIL

  • Ketemu Pisanan: (2 men. utawa kurang) Ms 83:19—Wulangna Alkitab. Tinggalana bahan kanggo marani manèh.

  • Marani Manèh: (4 men. utawa kurang) Pa 3:14 —Wulangna Alkitab. Tinggalana bahan kanggo marani manèh.

  • Sinau Alkitab: (6 men. utawa kurang) bhs 132 ¶20-21.

URIPÉ WONG KRISTEN