Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 URIPÉ WONG KRISTEN

Piwulang saka Buku Yunus

Piwulang saka Buku Yunus

Pengalamané para abdiné Yéhuwah sing setya dicathet ing Alkitab kanggo mulang kita. (Rm 15:4) Apa sing isa disinaoni saka buku Yunus? Deloken video Ibadah Keluarga: Yunus—Sinau saka Welas Asihé Yéhuwah banjur jawaben pitakonan-pitakonan iki:

  • Tantangan apa waé sing diadhepi telung penginjil ing video mau?

  • Piyé buku Yunus isa nggedhèkké ati kita wektu éntuk disiplin utawa kélangan hak istiméwa? (1Sa 16:7; Yn 3:1, 2)

  • Piyé pengalamané Yunus isa mbantu kita nduwé pandhangan sing positif bab dhaérah dinas kita? (Yn 4:11; Mt 5:7)

  • Piyé pengalamané Yunus isa nglipur kita wektu ngalami lara parah? (Yn 2:1, 2, 7, 9)

  • Apa sing isa disinaoni saka video iki bab pentingé maca lan mikirké isiné Alkitab?