Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Carané Nawakké

Carané Nawakké

WARTA PENTING

Pitakonan: Sapa sing isa mènèhi hadiah sing paling aji?

Ayat: Yb 1:17

Nawakké: Majalah Warta Penting iki mbantu kita kanggo ngajèni hadiah sing paling aji saka Gusti Allah.

WULANGNA ALKITAB

Pitakonan: Sapa asmané Gusti Allah?

Ayat: Ms 83:19

Kandhané Alkitab: Asmané Gusti Allah yaiku Yéhuwah.

KELUARGA PANJENENGAN ISA AYEM TENTREM

Pambuka: Aku péngin nduduhké video cekak iki sing ngrembug bab keluarga. [Setèlen bagéan pambuka saka video Keluarga Panjenengan Isa Ayem Tentrem.]

Nawakké: Nèk panjenengan péngin maca buku sing disebutké ing video mau, aku isa mènèhi panjenengan buku kuwi, utawa isa tak duduhké carané ngundhuh buku kuwi saka situs wèb iki.

CARAMU NAWAKKÉ

Gunakna conto-conto kuwi bèn isa nggawé cara nawakké dhéwé